Linzben

Arról olvashattok majd itt, hogy mi történik velem, miket eszek, iszok, kivel,mikor hova járok bulizni, mi történik a suliban meg hasonlók...:)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Terianyu: Szia Édes Virikém ! Egyre nagyobb kedvvel olvasom az élménybeszámolóidat.Csupán csak azért mert a ... (2008.12.02. 22:20) Télies 7vége
  • adri.: Hát Virusunk, köszönjük szépen a kedves vendéglátást, az idegenvezetést, azt hogy a betonút helyet... (2008.12.01. 21:36) Kedves Besuch aus Sopron :)
  • Bana Peti (törölt): Hát nem tudok betelni az alsó képpel, nagyon cuki:)) Milyen kis magas tanárnénik vagyunk..:PP :) (2008.11.20. 15:51) Csárdás, Petinálam, Tanítás
  • Tollas: Drága Viri! Most olvasgattam a blogodat,(egyszer még a kezdetekkor beleolvastam,de azóta) és meg ... (2008.11.12. 00:37) Gutschein,gulyás, futás,kifutó :)
  • Tesód: Vircsi, választékban nincs gond nálad. :) Dumád az van! :) pusz (2008.11.06. 15:52) Bewegung
  • Utolsó 20

Címem

4020 Linz, Kaisergasse 33, dr. Karl- Grünner Haus, 413 szoba

Télies 7vége

2008.11.24. 10:21 | viraginlinz | 1 komment

Ez a 7vége nagyon jól sikerült! kezdődött azzal, hogy Jana hazament 7végére, azaz már csütörtökön! Így , hát ezt most nehéz megfogalmazni, de jó volt kicsit nélküle. Nagyon aranyos csaj meg minden, de vannak olyan hülye dolgai,amivel idegesít néha. Szóval a lényeg,h Caroval tök jól elvoltunk. Itt aludt nálam minden este. Kb majdnem minden nap megnéztünk egy filmet, meg éjszakábanyúló beszélgetős, röhögős estéin voltak. Volt olyan is, hogy az alattunk lévő lakó felcsopácsolt,m olyan hangosan nevettünk:P

Ja, amikor leesett az első hó, egyből futottunk ki hógyolyózni, mint az idióták!!! :) kb ilyen 5 éves szinten :P

Szombaton kitaláltuk, hogy elmegyünk korizni! Iszonyat "fílinges" volt. Van 3 pálya, 1 kint ,és 2 bent. Hát mi kint kezdtük, mert szakadt a hó, és így mésigcsak az igazi. Itt elég ratyi volt a pálya, így egy idő után bementünk. Bent mi igencsak az idősek korosztályába tartoztunk, de jól elvoltunk :) A belépő csak 1.50 volt, de a kori bérlés az 3. Sztem karácsony után kihozom az enyémet, és akkor sűrübben tudunk majd menni. Kiderült, hogy jövő 7végén lesz majd vmi Eisdisco!! :) ilyet még nem hallottam, de remélem, h jó lesz. Állítólag rendes disco, fényekkel meg mindennnel, ami kell, csak épp kori van a lábadon.  És az egészben a legjobb,h kb 5-10 percre launk a páylától! :)




 Miután végeztünk, megbeszéltük, hogy elmegyünk a Weihnachtsmarktra, mert aznap nyílt. Én még előtte soha nem voltam, de olyasmi volt,mint amire számítottam. Tele illatokkal, fénylekkel, karácsonyi zenével... szóval kb tátott szájjal mentünk végig. Az egészben az volt a legjobb, hogy esett a hó!!! Mondjuk ez még vacak vizes hó volt, ami olyan,mint az eső. Meg jó hideg is volt, így nem maradtunk sokáig.

Persze a Glühweint azt meg kellett kóstolnunk!!! :) azaz nem Glühweint ittunk, hanem  Glühmost, ami ilyen gyümölcsös valami, de nagyon finom! Miután megittuk, a poharat vissza kellett vinni, és kaptunk érte 1-1 eurót! Jó biznisz! :P ha nincs pénze az embernek, csak el kell mennie poharat gyűjteni. :)

Arra gondoltunk, hogy majd 2 hét múlva elmegyünk a bécsi vásárra is. Az biztos 10-szer ekkora!

Ja, még azt leírom, hogy Caroval mind2en Harry Potter Fanek vagyunk!!! Ígyhát a youtube-n megkersetük és szerencsénkre a 4-5 rész fent volt, persze feldarabolva. Így ezt néztük tegnap és tegnap előtt. Mondjuk a tegnapi az elég érdekes volt. A netünk valahogy olyan szar és lassú volt, hogy lassan töltötte be  filmeket. Így mi kitaláltuk, h 2 laptopról töltjük, és amíg az egyiken nézzük, a másik gép tölt! :):) így mindig dugdostuk a hangfalakat az egyikből, a másikba!!! :D:D Ez most így lehet,h nem nagyon érthető, de vicces volt. Megállapítottuk,h csak mi, ilyen hülye fanatikusak vagyunk erre képesek! :)

Tegnap voltunk még a vasútállomáson és úgy néz ki, hogy lesz vonatom haza. Mondjuk nem valami olcsó, de csak 1szer kell átszállnom Pesten. Így ha minden jól megy dec. 12-én már otthon leszek!!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://viraginlinz.blog.hu/api/trackback/id/tr36785491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terianyu 2008.12.02. 22:20:11

Szia Édes Virikém !
Egyre nagyobb kedvvel olvasom az élménybeszámolóidat.Csupán csak azért mert a kezdeti írásaidhoz képest sokal olvasmányosabbak, érdekesebbek, humorosabbak. ! És a stílus is kiváló ! Gratulálok hozzá !
/ Na meg a helyesírás is (: /

És különben mit szólsz a zseniális regisztrációmhoz? Önmagamhoz képest fejlődök !
Már nagyon várunk haza! Puszil Anyu
Címkék: kirándulás
süti beállítások módosítása