Linzben

Arról olvashattok majd itt, hogy mi történik velem, miket eszek, iszok, kivel,mikor hova járok bulizni, mi történik a suliban meg hasonlók...:)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Terianyu: Szia Édes Virikém ! Egyre nagyobb kedvvel olvasom az élménybeszámolóidat.Csupán csak azért mert a ... (2008.12.02. 22:20) Télies 7vége
  • adri.: Hát Virusunk, köszönjük szépen a kedves vendéglátást, az idegenvezetést, azt hogy a betonút helyet... (2008.12.01. 21:36) Kedves Besuch aus Sopron :)
  • Bana Peti (törölt): Hát nem tudok betelni az alsó képpel, nagyon cuki:)) Milyen kis magas tanárnénik vagyunk..:PP :) (2008.11.20. 15:51) Csárdás, Petinálam, Tanítás
  • Tollas: Drága Viri! Most olvasgattam a blogodat,(egyszer még a kezdetekkor beleolvastam,de azóta) és meg ... (2008.11.12. 00:37) Gutschein,gulyás, futás,kifutó :)
  • Tesód: Vircsi, választékban nincs gond nálad. :) Dumád az van! :) pusz (2008.11.06. 15:52) Bewegung
  • Utolsó 20

Címem

4020 Linz, Kaisergasse 33, dr. Karl- Grünner Haus, 413 szoba

Kedves Besuch aus Sopron :)

2008.12.01. 19:27 | viraginlinz | 1 komment




Végre,végre eljöttek hozzám a csajok, sok-sok tervezgetés és megbeszélés után ideértek!

Nagyon mozgalmas kis 7végénk volt. Már szerencsére csütörtök este jöttek, így egyből el tudtunk menni a csütörtökiingyendiszkóba:) természetesen a sok tökölődéssel 10 perccel lekéstük  az 50eurós italakciót,de még így is nagyon jól léreztük magunkat. Haza kb 3-4 körül értünk úgy, hogy szegény Jana itt aludt. Na ez érdekes volt. A lányok aludtak az ágyamban én meg a földön (Jana mégcsak fel sem ajánlotta,h aludjak mellette az ágyban, na mind1) Természetesen nem tudtunk egyből elaludni, és így kb fél órán keresztül még be nem állt a szánk és nevetgéltünk. Persze iszonyat fontos dolgokat meséltünk el, amit nem ért volna rá reggelig (pl.Csigu: "nekem ám pirosak a lábkörmeim") hát ezen nem lehetett nem rögögni, így Jana egyszer csak felpattant, nem szólt semmit és elment pisilni, jelezve ezzel,h KUSS!! :)

A péntek reggel az gyilkos volt a suliban, de a lányok nagyon együttérzően bejöttek velem reggel 8kor az órára. Persze csak az egyik felére, a másodikban a suli piros heverőjén alukáltak,amíg én a fergetegesen izgalmas órán ültem:) Délután főztünk, és a városban csatangoltunk. Felmértük a terepet bolt ügyileg. A lányok ugyanis nagyon vásárolni akartak, én csak irígykedtem,mert nincs már pénzem vásárolgani!( najó,még egy táskát meg egy karkötő talán majd még belefér:) Este elvittük őket Caroval abba kávézóba, ahol azt a nagyon finom kakaót meg linzertortát lehet inni,enni! :) hát náluk is hatalmas sikert aratott! :)

Szombaton elmentünk a Pöstlingbergre, ahonnan ismét gyalog jöttünk le. Hát ennek a lányok annyira nem örültek,mint annó a Peti :P, de lejöttünk. Fent még tele van minden hóval és jeges az út. Majdnem megfulladtam a nevetéstől,amikor lefelejövet kb 15m után a lányok megkérdezték,h nem megyünk-e mégis inkább busszal?! :D de ezt látni kellett volna...Egyik kezünkben puszedli, másikkal egyensúlyozunk, és közben centikben haladunk lefele, és megállás nélkül nevetünk...már-már fuldoklunk:) Ez most így lehet,h annyira nem vicces, de nekem nagyon is az volt! Mikor leértünk ettünk egy jól megérdemelt dönert, és nekiindultunk a belváros összes létező boltját kifoszani:P Najó, azért ez túlzás, de  lábamat estére tényleg nem nagyon éreztem. Este még egy uccsót elmentünk az egyik pubba (azért írom,h pub,mert azért egy kocsmának nem nevezhető, de olyasmi). Ott rengetegen voltak, és tényleg mozdulni nem lehetett,de mi jól elvoltunk:) mondjuk lehet,h már segített ebben a lányok által hozott vodka is :P

Vasárnap reggel (7kor) sikeresen elaludtunk, azaz kb 3szor kinyomtuk az ébresztőt, így negyed óránk volt elkészülni, és rohantunk a buszra. Mikor odaértünk a vasútállomásra már bent állt a vonat. Ígyhát már búcsúzkodtunk ,és el is mentek. Jajj, de olyan jó lett volna, ha maradtak volna még egy-két napot. Kicsit olyan volt, mint Pesten. De meghívtak januárban Sopronba, és én megyek is, az biztos! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://viraginlinz.blog.hu/api/trackback/id/tr10798436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adri. 2008.12.01. 21:36:04

Hát Virusunk, köszönjük szépen a kedves vendéglátást, az idegenvezetést, azt hogy a betonút helyett a csúszós jeges földúton vezettél le minket a hegyről:), a weinachtsmarktos csokisepret, a fincsi zöldséglevest és krumplistésztát álá Virág:), a szuperhatékony mecsek m. teát:), az ágyadat, amit átadtál nekünk, és persze azokat az életmentő hagymás, paradicsomos májkrémes kenyereket, amik hajnal fél4kor olyan jól jöttek:D Meg minden mást is és várjuk a kedves Besuchot aus Linz!:)
Pusza, Adri:)
Címkék: kirándulás
süti beállítások módosítása